close Hírek Készenléti szolgálat Hasznos lehet Galéria Elérhetőség

Elindultak nyári táboraink

2023. 06. 28

Elindultak a táborozások

A tanév végével megkezdődtek a nyári táborok, melyeket gyermekek számára szervez intézményünk az önkormányzat támogatásával. A 2023. június 19-i héten megrendezésre került a Napraforgós Napok két tábora.

A 6-12 éves gyermekek számos programon vehettek részt ezen a héten. Az első napon Ács Anikó, alpolgármester is meglátogatta a csapatot az intézmény udvarán. Ezen a napon a gyerekek megismerkedhettek a rendőrök, mentők és az önkéntes tűzoltók munkájával közelebbről, prevenciós foglalkozások keretében. A hét további részében kollégáink kíséretében elmehettek olyan programokra, mint mozi, a Minipolisz és a VR Vidámpark. Az intézményben töltött idő sem volt unalmas, eljött a kicsikhez Bodza, a terápiás kutya és egész napos játékos programot biztosított számukra a Fair Play Event Kft. 

A kamaszok a tábor első napján ellátogattak a Margitszigetre, majd a hét további részét Diósjenőn töltötték táboroztató kollégáinkkal. A csodálatos környezetben sokat kirándultak, pólót batikoltak és különböző csapatépítő játékokkal színesítették napjaikat a tinédzserek.

Az önkormányzat támogatásának hála napi egy meleg ételt is tudtunk biztosítani a gyermekek számára. A Veranda Delikát pedig finom péksüteményekkel, kaláccsal és szendvicsekkel támogatta a mindennapi étkezésüket.

A nyár további részében is folytatódnak táboraink. A héten zajlik az "Természet hangjai" elnevezésű táborunk, melyen SNI-s gyermekek vesznek részt. A július folyamán kerül megrendezésre a Gázoló Klub kirándulótábora, valamint a "Zenélő ecsetek" családi táborunk. Augusztusban pedig lehetőségünk nyílik részt venni a Fővárosi Állatkert Zoo táborában is.

Ízelítőül lent látható néhány kép a már véget ért táborainkból.