close Hírek Készenléti szolgálat Hasznos lehet Galéria Elérhetőség

Csoportfoglalkozások indulnak a RÉV Szolgálatnál

2023. 10. 10

Csoportfoglalkozások indulnak a RÉV Szolgálatnál


Három csoport indul a Katolikus Karitász RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálatnál az ősszel, mely szolgáltatások mindenki számára elérhetőek. 

A csoportok helyszíne: 1115 Budapest, Bartók Béla út 104.

 

Gyászfeldolgozó csoport

Tíz alkalmas gyászfeldolgozó csoport indul, várják mindazok jelentkezését, akik a közelmúltban veszteséget éltek át és megosztanák fájdalmukat a sorstársakkal. A csoportban figyelmet, meghallgatást és támogatást kapnak a gyászuk feldolgozásában.


Szenvedélybetegek hozzátartozói csoportja

A foglalkozás célja a szenvedélybetegek hozzátartozóinak támogatása a csoportmódszer segítségével. A csoport tagjai segítséget kapnak abban, hogy a családi szereposztást felismerjék. A jelentkezők a foglalkozások eredményeként tisztábban és egyértelműbben lesznek képesek a határaik kialakítására, felelősségük, érzelmeik és szükségleteik felismerésére és kifejezésére.

 

Segítő csoport szerencsejáték-függőknek

A csoport célja, hogy segítsen a szerencsejáték függőségben szenvedőknek a józan élet elérésében és fenntartásában. A csoport nyitott, előzetes regisztráció nélkül is részt lehet venni rajta. Nem elvárás az absztinencia, csak az arra való törekvés.