Naprafogós Szünidei Napok

Tisztelt Szülők ,Kedves Gyerekek!

 

 

Nagy örömünkre idén is lesznek Szünidei Napraforgós Napok, ám az elmúlt évekkel ellentétben némileg más formában. A változásokat indokolja, hogy egyre több gyermek jelentkezik a kéthetes napközis táborunkba, másrészt nemcsak programot szeretnénk nyújtani, hanem személyes kapcsolat kialakítására is törekszünk a gyermekekkel.

Ezért idén nem egyes napokra, hanem valamelyik hétre (jún. 19-23 vagy jún. 26-30) lehet jelentkezni. Egy gyermek egy hétre jelentkezhet, kivételes esetben, a családdal kapcsolatot tartó munkatársunk javaslata és a férőhelyek függvényében néhány gyermeknek lehetővé tudjuk tenni, hogy minkét héten részt vegyen.

Minkét héten 30-30 gyermeket fogadunk, akiket 4-6 fős kiscsoportokra osztva egy-egy munkatársunk felügyel. Így tudjuk megvalósítani a minél személyesebb kapcsolatot gyermek és valamely munkatársunk között.

A programok továbbra is változatos kulturális és sportprogramokból állnak, mindennap máshova megyünk a kerület, illetve a város különböző pontjain. A célpontok között szerepel – többek között – a Láthatatlan Kiállítás, a Tarzan Park, múzeum, könyvtár, kincskeresés, stb).

Kérjük a jelentkezési lapot figyelemmel töltsék ki (jelentkezési határidő június 2. 12 óra). A gyermek (testvérek esetén gyermekek) személyes adatain kívül jelöljék meg, melyik hétre jelentkezik, illetve a hét telítettsége esetén – külön értesítés mellett – átirányíthatjuk-e a másik hétre. Testvéreket – csak a szülő külön kérése esetén – teszünk külön hétre.

 

                                                                                    A szervezők


 - Jelentkezési lap

 

 

 

 

 

 

Fejlesztőpedagógiai

tanácsadás

Fejlesztőpedagógiai segítséget kérhetnek azok a tanulók, akik valamilyen nehézséggel küzdenek tanulmányaik végzése során.

Megnézem

Pszichológiai

tanácsadás

Amikor megterhelő érzelmek, gondolatok, árasztanak el, Megnézemajánlatos egy szakember

tanácsát kérni.

Családi/pár

konzultáció

A család megsegítése, hogy az adottságaikhoz, lehetőségeikhez képest optimálisan működő családdá váljanak.

Megnézem

Jogi

tanácsadás

A Jogsegélyszolgálat a rászoruló XVI. kerületi lakosoknak a következő területeken nyújt tájékoztató, tanácsadó segítséget:

Megnézem

 
 

 
 

Napraforgó Család- és Gyermekjóléti Központ

Szeretnénk bemutatni Önnek intézményünk szolgáltató részlegeit.
Érdekel


 

Szociális munka az óvodákban és iskolákban

2018 szeptemberétől Központunk új feladattal bővült az óvodai és iskolai szociális segítő szolgáltatással.

Érdekel


 

Kertvárosi Családi Szállító Szolgálat

A kerületben élő családoknak megkönnyítse a különböző szolgáltatásokhoz való hozzáférést.

Érdekel

Készítette az:  Unicial Grafikai Stúdió